De Penthouse van Kwebbelkop

Een impressie van Kwebbelkop’s penthouse

Het zal voornamelijk de jonge generatie zijn die Kwebbelkop kent. Deze jongen is een Nederlandse gamer die Engelstalige content maakt op YouTube. Hij is begonnen met het spelen van videogames en het commentaar geven daarop. Tegenwoordig is hij ook een vlogger, waardoor hij een kijkje geeft in zijn leven. Vandaag krijg je ook dat kijkje in zijn leven. In dit artikel kun je namelijk lezen wat er zoal in zijn penthouse te vinden is. 

Een complete wellness

Een dagje naar de sauna. Veel mensen vinden het heerlijk. Youtuber Kwebbelkop is er zo dol op dat hij een sauna in zijn huis heeft laten bouwen. Aangrenzend vind je een douche. Hoe heerlijk is het om na je werk lekker de sauna in te stappen om tot rust te komen. Wordt het even te heet onder je voeten? Dan koel je toch lekker af onder de douche. Zo kun je nog een paar keer de sauna in en uit, totdat je helemaal zen bent. 

Uiteraard is er ook nog een complete badkamer te vinden met grote inloopdouche en bad. Het ideale van deze luxueuze badkamer? Er zit een ingebouwde zonnebank in de douche. Dit zorgt er dus voor dat je lekker bij kunt bruinen, terwijl je lekker wakker wordt onder de douche. Het beste van twee werelden lijkt ons!

Heel veel NFT’s

In de penthouse van Kwebbelkop is heel veel kunst te vinden. Veel exemplaren daarvan zijn NFT’s. Dat betekent dat ze maar in beperkte oplage te koop zijn. Dat betekent automatisch ook dat deze kunst ontzettend duur is. Hoe beperkter de oplage, hoe hoger de prijs. Technisch gezien zou je zelf NFT’s kunnen maken. Degene die bij Kwebbelkop thuis te vinden zijn, zijn vooral van bekende kunstenaars. 

Een pool tafel

Heb je zin om een potje te poolen met vrienden, dan kan dat te allen tijde. Dat is vast wat Kwebbelkop ook heeft gedacht toen hij zijn penthouse liet ontwerpen. Je kon al lezen dat overal aan gedacht is in de badkamer bijvoorbeeld, maar is er dus ook genoeg tijd voor een ander soort ontspanning.

Een potje poolen is een van de ontspanningsactiviteiten in huis. Voor de rest kun je ook een potje schaken, mocht je daar talent voor hebben. In deze YouTube video laat Kwebbelkop zelf een deel van zijn penthouse zien. Die impressie geeft ons in ieder geval genoeg motivatie om hard door te werken. Al zullen we hier nooit aan kunnen tippen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *