Wooninspiratie

Op deze online platforms vind je de leukste wooninspiratie

Interieurtrends veranderen om de haverklap. Het is dan ook best moeilijk om een mooi interieur samen te stellen. Niet elke winkel heeft de meubels die bij jouw smaak passen. Door losse meubels te kopen, heb je weer de kans dat het niet matcht. Daarnaast is er weer een andere trend als jij heel jouw interieur bij elkaar hebt gezocht. Laat je daarom inspireren op de volgende online platforms.

Huizen kijken op Funda

Of je nu je huis wilt verkopen of niet. Het bekijken van huizen op Funda is voor sommige mensen een echte hobby. Alles ziet er altijd tip top in orde uit en daar dromen we natuurlijk allemaal van. Als je dus ergens terecht kunt voor wooninspiratie dan is het wel op Funda.

Natuurlijk zijn er ook huizen waar veel aan moet gebeuren. Een huis kan ook niet altijd naar jouw smaak zijn. Door goed te zoeken en de juiste huizen te bekijken, tref je echt de mooiste pareltjes. Wellicht zijn het huizen die niet in jullie prijsklasse vallen, maar je kunt er altijd van dromen. Bovendien kun je altijd nog jouw interieur daarop baseren.

Scrollen op Pinterest

Als je de perfecte foto’s zoekt op het gebied van interieur, dan moet je een kijkje nemen op Pinterest. Je treft daar de mooiste foto’s van prachtig interieur. Het is dan ook een ideaal platform om inspiratie op te doen. 

Natuurlijk blijft het wel altijd de vraag waar bepaalde meubels vandaan komen, dat geldt ook voor Funda. Gelukkig kun je op Google met de juiste beschrijving heel veel spullen makkelijk vinden. Het fijne van Pinterest is dat je die foto’s op kunt slaan om ze later terug te kijken. Zo kun je ook een apart mapje aanmaken met interieur inspiratie. 

Liken op Instagram

Een andere app waar je een walhalla aan interieurfoto’s treft is natuurlijk Instagram. Je kunt daar bepaalde hashtags zoeken, waardoor je meteen foto’s krijgt in een bepaalde categorie. Het voordeel is dat deze foto’s vaak ook worden gepost door woonwinkels zelf, daardoor is het terug te leiden waar je een bepaald meubel kunt kopen. 

Daarnaast zijn er ook veel mensen die de winkels taggen in hun foto’s. Ook dan kun je terugvinden waar een bepaald meubel van is. Mocht de winkel er niet bij staan of getagd zijn, dan kun je natuurlijk altijd vragen waar je zo’n pracht exemplaar koopt. Zo heeft ieder platform zijn eigen voor- en nadelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *