Nederlandse Villa's

Luxueuze huizen om bij weg te dromen

Het gras is altijd groener aan de overkant. Ergens is deze uitspraak wel terecht denken wij. In ons kikkerlandje staan prachtige huizen, waar we alleen maar van kunnen dromen. We hebben het dan over Nederlandse villa’s van miljoenen euro’s. Prachtig om naar te kijken, maar bijna onmogelijk om ooit te kopen. Laten we kijken hoe ze het daar doen en over welke luxe deze huizen beschikken. 

Landgoed Prunushoeve in Loosdrecht

Als je 6,4 miljoen euro voor een woning moet betalen, dan mag je er natuurlijk ook iets van verwachten. Dit landgoed heeft naast alle normale faciliteiten van een woning veel luxe elementen. Zo tref je een zwembad en een filmruimte, maar ook een bibliotheek. De wijnruimte en lift zijn ook mooie toevoegingen aan deze prachtige woning. 

De twee ondergrondse garages, waar maar liefst 20 auto’s in kunnen, maken deze woning helemaal compleet. Alleen dat is niet alles. De woning beschikt namelijk ook over twee eilandjes en een botenhuis. Wie zou hier nou niet willen wonen?

Villa in Heerlen

Bij deze villa hebben ze veel tijd en moeite gestopt met het ontwerpen van de woning. Dat zie je al van de buitenkant. Dit prachtige stulpje staat in Heerlen en heeft een waarde van maar liefst 8 miljoen euro. Is de villa dat geld ook waard? Wat heeft deze woning, wat je ergens anders niet zou kunnen vinden?

Ten eerste betaal je ook wel voor de uitstraling en het design. Daar is gewoon over nagedacht. Voor de rest tref je naast 5 slaapkamers ook 4 badkamers. Je kunt heerlijk tot rust komen in de spa, het binnenzwembad en de jacuzzi. Keuze genoeg, dus aan ontspanning geen gebrek. Als je dan helemaal zen bent, doe je lekker een drankje aan jouw eigen bar. Klinkt ideaal, toch?

Landgoed in Laren

Bijna 9 miljoen, dat is het oude landgoed van Reinout Oerlemans waard. De woning is voorzien van 24 kamers en 8 badkamers. Daarnaast vind je een jacuzzi, zwembad en thuisbioscoop. Niet heel anders dan een van bovenstaande villa’s zul je denken. Het is hier wel de tennisbaan die de villa net wat meer bijzonder maakt.

Voor een paar miljoen minder kun je ook een mooi stulpje in Rotterdam hebben. Naast de drie woningen, waar je met je hele familie kunt intrekken, vind je hier een grote pensionstal. Hier kun je wel 60 paarden kwijt. Dat is toch de droom van elk paardenmeisje? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *