Inrichting

Zo creëer je een woning a la Eric Kuster stijl

In de interieurwereld is Eric Kuster erg populair. Hij heeft de huizen van een aantal bekende Nederlanders mogen inrichten. Zijn stijl is heel luxe en heeft een hotelachtige sfeer. De stijl is geliefd bij velen. Wil jij ook jouw woning a la Eric Kuster stijl inrichten? Lees dan snel mee en kom erachter welke elementen jij toe moet voegen. 

Geen witte muren

Geef je muren een lichte kleur, maar blijf wel bij wit. Spierwitte muren zorgen namelijk voor een grauwe gloed in de winter. Dat komt omdat het licht dat naar binnen komt automatisch grijs is door het grauwe weer. Daar moet en wil je geen last van hebben in je woonkamer. Kies daarom voor een lichte kleur, zoals een beige, ecru of zandkleurige tint. 

Maak een statement

Je kunt een ruimte groter laten ogen door er grote meubels in te zetten. Ook als je een kleine woning hebt is dat een aanrader. Wellicht dat je dan niet meteen voor een grote bank gaat, omdat je nog meer spullen kwijt moet. Ga dan juist voor een mooi groot schilderij of een grote mooie vaas. Zolang er maar een groot item de show steelt in huis. We noemen dat ook wel de eyecatcher. Het is het meubel of accessoire wat de aandacht trekt als je binnenkomt.

Een tijdloos interieur

Ga in je huis juist voor trends die jarenlang mee gaan. Dat hoeven echter geen saaie meubels te zijn. Het is de kunst om voor een tijdloos interieur te gaan, maar het niet te eentonig te maken. Je kunt best wel elementen toevoegen die niet trendy zijn, maar waar je zelf wel heel gek op bent. Het is namelijk belangrijk dat jij jou thuis voelt in je eigen huis. Een persoonlijke touch is daarom belangrijk. 

Voeg persoonlijke items toe

Het is belangrijk om persoonlijke items toe te voegen aan je woning. Dat kan in de vorm van kunst, maar ook met persoonlijke foto’s. Of wat dacht je van een hobby of verzameling die je treft in de woonkamer. Dat zijn allemaal voorbeelden van persoonlijke items, die het huis jouw eigen maken. Meestal zijn interieurs pas af als mensen oud zijn. Ze hebben dan namelijk persoonlijke items van hun hele leven toegevoegd aan het interieur. Dan heb je pas jouw interieur eigen gemaakt en dat is zo mooi om te zien en te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *